A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

"Згадаймо та вшануємо, героїзм і самопожертву всіх, хто пройшов через вогонь Чорнобиля"

Дата: 24.04.2020 10:24
Кількість переглядів: 1056

26 квітня 2020 року минає 34 роки з того часу, як пролунав вибух на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції. Внаслідок руйнації будівельних конструкцій блоку відбувся викид величезної кількості радіоактивних речовин у навколишнє природне середовище. Тож, напередодні цієї пам'ятної дати - Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, очільники району та міста, голова Глобинської районної  організації ВГО «Союз Чорнобиль України»  вшанували світлу пам'ять усіх тих, хто ціною титанічних зусиль, власного життя та здоров’я ліквідували наслідки атомного вибуху.

Нехай, квіти біля підніжжя Пам’ятного знаку учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС цього дня та поминальний дзвін, який пролунав під час заходу, нагадає кожному жителю міста про чорні події, які мали місце у минулому і які відлунюються і у сьогоденні.

«Згадаймо та вшануємо, той героїзм та самопожертву всіх, хто пройшов через вогонь Чорнобиля, рятуючи Україну і світ від наслідків страшної трагедії», - закликають очільники міста та району. –«Адже сутність свят та днів пам’яті залишається незмінною навіть в умовах карантину, він лише дещо змінює спосіб, у який вони відзначаються».

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень