A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 01.06.2020 17:13
Кількість переглядів: 553

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту – «Генеральний план міста Глобине Полтавської області»; внесення змін до генерального плану обумовлене необхідністю вирішення поточних питань забудови міста (пов’язані зі змінами функціонального призначення окремих територій, змінами щодо планувальних обмежень) та змінами нормативно-законодавчої бази; в звіті про СЕО проведена оцінка впливу проекту генерального плану на складові довкілля (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).
  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування – Глобинська міська рада.
  3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку процедури громадського обговорення – 01.06.2020 року; строк громадського обговорення – до 06.07.2020 року;

б) способи участі громадськості – надання письмових зауважень і пропозицій;

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань – 24.06.2020 року, о 10 год. 00 хв., м. Глобине, вул. Центральна, 285, актова зала.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією – відділ містобудування, архітектури та капітального будівництва виконавчого комітету Глобинської міської ради, м. Глобине, вул. Центральна, 285;

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції – виконавчий комітет Глобинської міської ради, адреса м. Глобине, вул. Центральна, 285; e-mail: globino.mr@globyne-rada.gov.ua; строк подання зауважень і пропозицій – до 06.07.2020 року;

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, що стосується документа державного планування – відділ містобудування, архітектури та капітального будівництва виконавчого комітету Глобинської міської ради, м. Глобине, вул. Центральна, 285; офіційний веб-сайт Глобинської міської територіальної громади (https://globynska-gromada.gov.ua) в розділі «Містобудівна документація».

  1.  необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – немає необхідності.

Проект документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план міста Глобине Полтавської області» оприлюднено 01.06.2020 року на офіційному веб-сайті Глобинської міської територіальної громади (https://globynska-gromada.gov.ua) в розділі «Містобудівна документація».

 

Виконавчий комітет Глобинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень