A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Нагородження переможців онлайн-фотоконкурсу «Щасливе дитинство – країна казкова»

Дата: 02.06.2020 16:15
Кількість переглядів: 1739

2 червня 2020 року проведено нагородження переможців онлайн-фотоконкурсу «Щасливе дитинство – країна казкова». Як вже повідомляли раніше, за кількістю «вподобань» ними стали:

І місце - Чуб Єгор, 7 років;

ІІ місце – Свиренко Аріша, 2 роки;

ІІІ місце – Губенко Данило, 5 років.

Церемонія нагородження пройшла на відкритому повітрі, аби в умовах карантину не наражати діток на небезпеку, та і погода цього дня радувала теплом та сонечком.

Очільник громади привітав переможців зі святом, подякував їхнім батькам за участь, підкресливши, що саме активність привела їх  до перемоги. Тож, міський голова, користуючись нагодою, запросив активних батьків долучатися до підтримки розвиткових проєктів у різноманітних конкурсах, з використанням інструментів участі громадян та надалі бути ініціативними та енергійними учасниками життя громади.

Нагадуємо, що фотоконкурс був присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Організували його та провели відділ  культури, спорту, сім’ї та молоді, відділ освіти та служба у справах дітей виконкому Глобинської міської ради.

Тож, організатори мають сподівання, що всі, хто голосував, коментував, поширював або просто переглядав чудові дитячі світлини, сповнені щастя, світла і щирості, отримав насолоду для душі. Адже кожна  світлина неповторна, індивідуальна, особлива, як і кожна дитина на ній, а радісні та сяючі очі дітей і наповнені теплом та любов'ю батьківські погляди нагадали всім нам, що головне для кожного з батьків – це щастя своєї дитини. Тож нехай щасливі посмішки дітей щодня радують своїх батьків, рідних та тих, хто своєю щоденною працею піклується про їхній добробут у прийдешньому.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень