A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбувся перший тур Кубку Глобинського міського голови з міні-футболу. Не обійшлось без скандалу!

Дата: 03.06.2020 13:51
Кількість переглядів: 1281

2 червня на майданчику зі штучним покриттям для гри у міні-футбол на території Глобинської гімназії №1,  відбулось офіційне відкриття футбольного сезону громади. Учасників змагань привітав міський голова Станіслав Джусь, побажавши їм вдалої гри, гарних виступів та перемоги в чесній боротьбі, запевнив гравців, що буде всіляко сприяти розвитку фізичної культури і спорту в громаді, зокрема футболу, аби глобинські спортсмени мали можливість проявити себе не тільки в міських змаганнях, а й на обласному та всеукраїнському рівнях.

У матчі-відкритті турніру жереб звів команди «Нібулон» та «Глобине-2». Перший гол турніру забив Юрій Родак (Нібулон). Гравці команди «Нібулон» вже більш досвідчені, тоді як у складі команди «Глобине-2» переважно молодь, тож у підсумку двобою перемогу святкувала команда «Нібулон», яка перемогла суперника з рахунком 5:3.

Голи у грі забивали: Юрій Родак, Євген Покотило (2), Віктор Оленич, Віктор Лисенко. В складі «Глобине-2» відзначились Михайло Артюшенко (2) та Денис Коломієць.

У другому матчі туру команда «Кордубанове» з розгромним рахунком 14:2 перемогла  команду «Агро-світ» (Петрівка).

В ході гри, між учасниками команд стався прикрий інцидент. Гравець команди «Кордубанове» спровокував бійку, нецензурним висловлюванням в адресу суперника, коли той порушив правила гри. Тож, після закінчення матчу відбулося засідання контрольно-дисциплінарного комітету (КДК) турніру, в ході якого члени комітету заслухали рапорт арбітрів та інспектора зустрічі, а також пояснення представників футбольних команд, між якими стався інцидент.

В результаті обговорення члени КДК ухвалили рішення:

  1. Попередити представників команд щодо дотримання гравцями правил гри та етичної поведінки під час проведення змагань.
  2. Дискваліфікувати гравця команди «Кордубанове» Івана Павленка за неспортивну поведінку на три матчі Кубку Глобинського міського голови 2020 та умовно до кінця турніру, в разі повторного грубого порушення правил гри.
  3. Дискваліфікувати гравця команди «Агро-світ» (Петрівка) Сергія Махиню за неспортивну поведінку на два матчі Кубку Глобинського міського голови 2020 та умовно до кінця турніру, в разі повторного грубого порушення правил гри.

Нагадуємо, що наступний тур відбудеться 9 червня. Початок матчів 0 18.00 та 19.00. Про учасників матчу повідомимо додатково.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень