A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Громадська думка врахована – проєкт на обласний конкурс проєктів визначено!

Дата: 19.06.2020 09:52
Кількість переглядів: 456

Фото без описуНа платформі електронної демократії «DEM-консультації з громадськістю» з 1 по 15 червня проводилося опитування громадської думки жителів Глобинської громади з питання «Який з перерахованих проєктів на вашу думку є найбільш актуальним та має взяти участь в обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області 2020 року на отримання грантового фінансування з метою його реалізації у 2021 році у Глобинській ОТГ?»

В опитуванні взяли участь невелика кількість респондентів (на відміну від «активності» на різноманітних «голосуваннях» в соціальних мережах).
Голоси учасників опитування розподілилися наступним чином.

  1. Проведення робіт з облаштування ІТП та реконструкції систем опалювання в Глобинській гімназії та Глобинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5-  23,1 % голосів.
  2. Створення історико-краєзнавчого музею Глобинської міської територіальної громади – 15,4% голосів.
  3. 3.    Поліпшення технічного стану частини річки Сухий Омельник (територія Глобинської міської ради) шляхом створення умов для розвитку іхтіофауни (рибного різноманіття)- 23,1% голосів.
  4. Придбання обладнання для виготовлення паспортів та водійських прав в ЦНАП Глобинської міської ради – 30,8% голосів.
  5. Електронний документообіг («Електронні щоденники») в навчальних закладах Глобинської ОТГ – 7,7% голосів.

Таким чином, найбільше  голосів набрав проєкт «Придбання обладнання для виготовлення паспортів та водійських прав в ЦНАП Глобинської міської ради», який при збільшенні території і населення громади матиме велике значення для всіх її жителів, а не тільки жителів центру громади. Особливо це важливе в зв’язку з передачею ряду функцій підрозділів ДМС до ОТГ.

Вже найближчим часом відповідними відділами виконавчого  комітету розпочнеться робота по підготовці пропозицій по кількісних та вартісних показниках проєкту, оформленні проєктної заявки та поданні її до Полтавської обласної ради.


Відділ соціально-економічного розвитку, інвестицій та 
енергоменеджменту

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень