A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання до Дня фермера

Дата: 19.06.2020 10:09
Кількість переглядів: 1943

Фото без описуШановні фермери, трудівники села, ветерани галузі! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем фермера! У даний час на території громади зареєстровано понад 70 фермерських господарств, як великих так і дрібних. Всі ви маєте свої потреби та стикаєтесь з різними проблемами, адже відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Тому висловлюю велику шану всім, хто обрав цей відповідальний фах.

Розвиток ваших селянських господарств – це розвиток громади, адже ви забезпечуєте робочі місця для місцевих жителів, постійно долучаєтесь до розбудови, облаштування та благоустрою населених пунків, підтримуєте розвиток освітніх та медичних закладів.

Висловлюю глибоку вдячність кожному із вас за співпрацю, за вашу соціальну відповідальність та допомогу у розбудові рідного краю. Бажаю вашим господарствам ефективного розвитку, покращення матеріально-технічної бази, сприятливих погодніх умов, кваліфікованих кадрів та надійних державних гарантій захисту ваших прав у скрутних реаліях сьогодення.  

Будьте успішними, здоровими та задоволеними результатами своєї кропіткої праці!

З повагою,

Глобинський міський голова                    Станіслав Джусь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень