A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відновення роботи закладів дошкільної освіти в Глобинській ОТГ та інші рішення комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 19.06.2020 14:42
Кількість переглядів: 1522

Дитячий садок Глобине19.06.2020 р. відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Глобинської міської ради. На ньому було прийнято рішення про відновлення роботи закладів дошкільної освіти в Глобинській ОТГ з 24.06.2020 року.

За умови дотримання тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку  з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) знову працювати почнуть:

  • Глобинський ДНЗ №1;
  • Глобинський ДНЗ №3;
  • Глобинський ДНЗ №4.

Враховуючи результати моніторингу існуючої ситуації працівниками відділу виконавчого комітету Глобинської міської ради, комісія прийшла до висновку, що заклади дошкільної освіти сільської місцевості не потребують відновлення роботи в зв’язку з низькою наповненністю.

Крім того, в зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в країні, комісія затвердила додаткові заходи щодо посилення контролю за дотриманням санітарно-протиепідемічних правил і норм громадянами. Зокрема, провести додаткові рейдові перевірки виконання суб’єктами господарювання (заклади дошкільної освіти, заклади торгівлі, громадського харчування, перукарні тощо) комплексу карантинних заходів. Для участі в перевірках будуть залучені працівники Держпромспоживслужби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень