A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Підсумки виконання Плану заходів з проведення двомісячника благоустрою, чистоти та озеленення території Глобинської міської ради у 2020 році

Дата: 01.07.2020 16:53
Кількість переглядів: 671

ПрибиранняЗ 16.03.2020 по 15.05.2020 року на території громади проводився двомісячник благоустрою, чистоти та озеленення території Глобинської міської ради. У результаті були здійснені такі заходи:

1. Прибрані території скверів і зелених зон м. Глобине:

  1) Свято-Михайлівський сквер, сквери біля Глобинського районного будинку культури, по вул. Гагаріна біля ЗОШ №3, зелені зони по вулицях Шкільний бульвар, Приглєбова – силами працівників КП «Глобинське»;
  2) сквер по вул. Гагаріна біля СФГ «Альтарес» - силами працівників СФГ «Альтарес» та КП «Глобинське»;
  3) сквер по вул. Заводська – силами працівників ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт».

2. Видалені чагарники і поросль на закритому кладовищі по вул. Гагаріна – силами працівників СФГ «Агросвіт СВ» та КП «Глобинське» .

3. проведено підмітання проїзної частини вулиць міста механічною щіткою на ділянці загальною протяжністю 12 км., зібрано та вивезено вуличний змет з прибордюрної частини вулиць – силами КП «Глобинське».

4. Проведено планування узбіч вулиць Гагаріна, Привокзальна, Бубнарівська в м. Глобине на ділянках загальною протяжністю 2,9 км – технікою КП «Глобинське».

5. Проведено прибирання 30 автобусних зупинок з миттям павільйонів та видаленням несанкціонованих оголошень – силами працівників КП»Глобинське».

6. Проведено підрізання і санітарну обрізку 70 декоративних кленів вздовж тротуару по вул. Центральній у центрі міста – силами КП «Глобинське».

7. Проведені заходи з висаджування саджанців декоративних дерев у м. Глобине та селах громади. Всього висаджено 800 саджанців.

8. Висаджено 4500 шт. розсади однорічних квітів на клумби у м. Глобине та центрів старостинських округів – силами КП «Глобинське» та працівників виконавчого комітету міської ради.

9. Пофарбовані 17 шт. паркових лав у місцях масового відпочинку населення – силами працівників КП «Глобинське».

10. Упорядковані 50 місць масових поховань та одиноких могил загиблих воїнів на кладовищах громади та 15 пам'ятників загиблим захисникам України – силами працівників КП «Глобинське».

11. Ліквідовані 5 несанкціонованих звалища відходів у м. Глобине технікою КП «Глобинське» та підгорнуті 6 санкціонованих звалища у сільських населених пунктах громади залученою технікою ТОВ «Інвестшляхбуд – 4».

12. Проведено ремонт елементів 8 дитячих ігрових майданчиків у м. Глобине – силами КП «Глобинське».

13. Завантажено і вивезено на звалище відходів 40 куб.м. змету, опалого листя і гілля з територій загального користування населених пунктів.

14. У День Довкілля 18 квітня 2020 року працівниками виконкому міської ради улаштовані клумби біля адміністративних будівель міської ради і ЦНАПу та висаджені саджанці декоративних насаджень:

  • самшит – 330 шт.;
  • ялина «Коніка» - 4 шт.;
  • туя «Даніка» - 9 шт.;
  • хоста – 100 шт.;
  • троянди – 50 шт.

15. Проводився постійний контроль за дотриманням Правил благоустрою силами МГФ з ОГП «Муніципальна міліція». У період двомісячника працівниками формування видано 35 попереджень, проведено 66 профілактичних бесід.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень