Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Володарем Кубку Глобинського міського голови з міні-футболу 2020 стала команда «Кордубанове»

Дата: 17.07.2020 14:31
Кількість переглядів: 978

16 липня відбулась фінальна зустріч розіграшу кубку Глобинського міського голови з міні-футболу між командами ФК «Глобине» та «Кордубанове».

Перед початком гри очільник громади Станіслав Джусь привітав фіналістів зустрічі та побажав чесної, безкомпромісної гри, щоб переміг сильніший.

В першому таймі команди грали досить обережно, подовгу тримали мяча і загострень біля воріт практично не було. Та вже на 8 хвилині гравець команди «Кордубанове» Ларченко Євген в одній з атак забиває красивого мяча у ворота ФК «Глобине».

Надалі гра пішла на зустрічних курсах, але то воротарі рятували ворота від мяча, то гравці били мимо воріт. Тож, перший тайм так і закінчився з рахунком 1:0 на користь «Кордубанове».

У другому таймі свій бенефіс продовжує Ларченко Євген, забивши на 29, 35 і 40 хвилині три мячі у ворота ФК «Глобине». Ще двоє гравців «Кордубанове» Ярослав Глупаченко (38 хв) та Олександр Черненко (47 хв) доводять рахунок до 6:0 на користь «Кордубанове».

Гол престижу в команді ФК «Глобине» на останній хвилині  зустрічі забив Ігор Орендаренко. Тож загальний рахунок 6:1 на користь «Кордубанове».

До речі ця команда протягом турніру не програла жодному супернику.

Після закінчення гри Глобинський міський голова Станіслав Джусь вручив грамоти суддям, які обслуговували цей матч. Це Геннадій Гора та Лисенко Вячеслав. Команди-фіналісти отримали дипломи за ІІ та І місце. Гравців команд нагородили грамотами та цінними подарунками.

Володарями Кубку стали такі гравці: Євген Ларченко, Ярослав Глупаченко, Олександр Черненко, Владислав Голубничий, Андрій Вантух, Станіслав Місікевич, Євген Чорний, Іван Павленко, Олександр Титаренко, Віталій Батура, Микола Курченко. Тренер команди – Віталій Сас.

Тож, вітаємо нового володаря Кубку міського голови з міні-футболу 2020 - команду «Кордубанове»!

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень