A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чудовий подарунок до Дня Незалежності

Дата: 27.08.2020 20:30
Кількість переглядів: 407

З огляду на високу активність жителів сіл Пироги та Яроші стосовно відвідування дитячих та спортивних майданчиків і висловлені побажання  дітей щодо розширення можливостей рухливого дозвілля, до Дня Незалежності   агропідприємства:  СФГ " Верест та ТОВ АФ "Хлібодар "презентували  нові конструктивні елементи на дитячі майданчики наших населених пунктів: гойдалку-лаву з навісом, інтерактивну панель: "дошка" та ланцюговий місток-перехід.

 

Все обладнання – стильне, гармонійно доповнило дизайн і комплектацію території відпочинку для дітей та дорослих. На лаві-гойдальці можна комфортно відпочивати чи то  родиною, чи  в колі друзів, як показує практика, це   один з найпопулярніших видів обладнання дитячих майданчиків (впродовж трьох років  на  ній  часто релаксують учні нашої школи та вихованці дитячого садочка). Зокрема, фахівці наголошують – гойдалки зміцнюють м'язи спини, рук і ніг, розвивають координацію, тренують вестибулярний апарат, позитивно впливають на нервову систему. Інтерактивна дошка надає можливість розгортатися уяві, стимулювати  мислення, проявляти мистецькі нахили. Ланцюговий місток-перехід додає впевненості,  розвиває мислення, швидкість, гнучкість, динамічність, а також сприяє загальному зміцненню організму, вихованню цілеспрямованості і волі до перемоги. 

 

26 серпня 2020 року  на Пирогівському майданчику подароване обладнання відповідно з інструкціями, наданими заводом-виробником  з завзяттям та відповідальністю встановили: Олександр Голобородько,  Костянтин Клопатовський, Юрій Баткунов, Микола Ільченко, Вадим Затулитвітер.  Увечері цього ж дня закипіла дружня злагоджена робота на Ярошівському майданчику, де наполегливо до сутінок трудилися: Олександр Перебенесюк, Олександр Феофанов, Владислав Ситник, Вадим Травчук, Олександр Щербина,  Артем Іванчіна, Олександр Іванніков,  щоб якісно здійснити монтаж  ланцюгового містка-переходу. Позитивної енергії додавав дотепний   дев'ятирічний Кирил Перебенесюк, залюбки працюючи з татом.

 

Щиро Вдячні меценатам за чудовий подарунок, проактивній молоді Ярошів та Пирогів за встановлення розвиваючого обладнання для дітей!

 

Староста Пирогівського старостинського округу 

Тамара Кір'ян

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень