Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Втрачена перемога через судівські помилки

Дата: 21.09.2020 16:23
Кількість переглядів: 454

20 вересня відбулись чергові матчі першості Полтавської області з футболу. ФК «Глобине» у Миргороді зустрічався з місцевим ФК «Миргород-2019».

Господарі поля підсилили свій склад досвідченими гравцями Полтавської «Ворскли» та «Олімпії» (Савинці) розраховували на легку перемогу у зустрічі, але не так сталося, як гадалося.

У першому таймі була рівна гра. І хоча в центрі поля за рахунок більшої майстерності перевага була на боці миргородців, та молода глобинська команда, завдяки швидким контратакам, створила більше небезпечних моментів біля воріт господарів поля. Так на 19 хвилині першого тайму після флангової передачі Антона Клімовича красень-гол головою у ближню дев’ятку воріт господарів забиває Євген – Покотило 1:0! Були моменти відзначитись також у Ярослава Гуненка, Маихайла Артюшенка та того ж Покотила.

У другому таймі господарі посилили тиск  на ворота глобинців, але вдало грали наші захисники та воротар Іван Клименко. Коли до кінця зустрічі залишалось дві хвилини, долю поєдинку вирішив арбітр матчу, призначивши пенальті в наші ворота. Це відбулось після того, як футболіст «Миргорода» картинно впав у нашому штрафному майданчику, і всім глядачам та учасникам поєдинку навіть неозброєним оком було видно, що гравець глобинської команди взагалі його не чіпав. Іван Клименко парирував удар з одинадцятиметрової позначки, відбивши м’яча, але на добиванні з другої спроби футболісту «Миргорода» вдалося забити м’яча в наші ворота.

Підсумок зустрічі 1:1. Наші суперники по боротьбі за нагороди також зіграли внічию , тож ФК «Глобине» залишилось на третій сходинці в турнірній таблиці.

Турнірна таблиця з футболу

Наступний матч відбудеться у неділю 27 вересня о 15.00 – наша команда буде зустрічатись з ФК «Кременчук».
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень