A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 22.09.2020 11:48
Кількість переглядів: 796

22 вересня у міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Про стан підготовки житлово-комунального господарства та бюджетних установ Глобинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2020/21 року доповів начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету міської ради Сергій Пономарьов. Загалом, громада готова до осінньо-зимового періоду, за винятком окремих заходів, пов’язаних з ремонтом доріг, виконання яких перенесено через об’єктивні причини.

Не отримав підтримки членів виконавчого комітету проект рішення «Про встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання для всіх категорій споживачів, що надаються КП «Глобинське».

Сергій Гапченко, керівник відділу містобудування та архітектури, доповів членам виконкому про доступність до приміщень виборчих дільниць для проведення місцевих виборів 2020 року на території Глобинської ОТГ; про зміну та присвоєння поштових адрес.

Олександр Шайнога інформував про заходи до Дня міста. Враховуючи карантинні обмеження, проведення розважальних та культурно-масових заходів цього року не заплановано. Відбудуться заходи, пов’язані із вшануванням ветеранів-жителів громади, та покладання квітів до пам’ятних знаків полеглим у роки Другої світової війни захисникам Глобинщини .

З питань, пов’язаних із соціальним захистом дітей, забезпеченням їх прав, інформувала начальник служби у справах дітей Валентина Завезіон.

Загалом, у ході засідання виконкому розглянуто більше 30 питань порядку денного. Прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень