A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 29.10.2020 15:51
Кількість переглядів: 503

29 жовтня члени виконавчого комітету зібралися на засідання для розгляду актуальних питань та прийняття відповідних рішень.

Серед питань, внесених до розгляду на засіданні виконкому, розглянуто стан виконання повноважень по здійсненню контролю за додержанням законодавства про працю на території Глобинської громади. Доповів з даного питання головний спеціаліст, інспектор праці відділу соціального забезпечення Олександр Логвин.

Про підготовку освітніх закладів Глобинської міської ради до початку опалювального сезону 2020-2021 навчального року доповідала начальник відділу освіти Світлана Надтока. За результатами обговорення керівнику відділу освіти доручено постійно проводити моніторинг використання енергоресурсів освітніми закладами міської ради та своєчасно інформувати відділ соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Глобинської міської ради; вивчити стан теплового, газового та електрогосподарства закладів освіти Глобинського району, що будуть передані в підпорядкування відділу освіти, та передбачити необхідні кошти для ремонту та приведення їх у відповідність до правил газо- та електропостачання.

Олександр Шайнога інформував про стан виконання комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту Глобинської міської територіальної громади на 2016-2020 роки.

Про стан боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень та охорони громадського порядку на території Глобинської міської ОТГ прозвітували заступника начальника Глобинського ВП ГУНП в Полтавській області Руслан Кочерга та заступник начальника міського громадського формування з охорони громадського правопорядку „Муніципальна міліція” Микола Стешенко.

Начальник Глобинської МПО Михайло Буша доповів про роботу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за 2020 рік.

У ході засідання розглянуто низку інших питань, з яких прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень