A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чи потрібна автостанція в м. Глобине?

Дата: 30.10.2020 14:14
Кількість переглядів: 5116

Фото без опису Шановні панове, що б ви робили, якби зачинилась автостанція «Глобине»?

Ні, звичайно, маршрутні транспортні засоби не перестали здійснювати перевезення на Полтаву, Кременчук, чи сільські населені пункти, а сталось так, що прийшовши на звичну для вас автостанцію ви потрапляєте не в приміщення для очікування автобусів і каси для продажу квитків, а скажімо в приміщення торгівельного центру. Регулярними автобусними маршрутами ви користуватися зможете, але без камер схову, зони очікування і придбати квиток зможете не в касі, а у водія. 

Саме до цього гостей і жителів нашого міста готує керівництво Полтаваавтотранс, яке повідомило міську владу про можливе закриття автостанції «Глобине» через збитковість її функціонування. Для того щоб прийняти виважене рішення хотілось почути думку громадськості. Потрібна таки чи не потрібна автостанція в місті Глобине? 

При голосуванні врахуйте будь-ласка, що для подальшого функціонувуння автостанції в місті Глобине буде необхідно виділяти фінансування з бюджету громади на покриття збитків автостанції. Дякуємо.


 

Чи потрібна автостанція в м. Глобине?

 

Щоб віддати свій голос, необхідно вказати адресу електронної пошти. Вам відразу надійде лист, в якому потрібно перейти за посиланням для зарахування Вашої відповіді. Зверніть увагу на те, що іноді листи потрапляють в папку "Спам", тому не забудьте її перевірити.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень