A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинський спортсмен став чемпіоном Європи

Дата: 18.11.2020 09:04
Кількість переглядів: 1651

Перше місце у чемпіонаті Європи з пауерліфтингу, який відбувся 14-15 листопада у місті Києві, здобув спортсмен із Глобинської громади Віталій Мазур та став чемпіоном Європи з підйому на біцепс у ваговій категорії до 90 кг відкритої вікової категорії.

 

Як говорить сам спортсмен, перемога далася нелегко, оскільки перед самими змаганнями захворів, тому замість тренувань, довелося лікуватись. Але все ж таки не здався і вирішив спробувати себе. Шкодує, що спроба підняти 90 кг, та таким чином, оновити власний світовий рекорд (87,5 кг) була невдалою. Та пропри все вдалося здійснити підйом ваги 85 кг, тим самим, показавши найкращий результат серед усіх учасників даної дисципліни.

 

Нагадаємо, що зовсім недавно, близько місяця тому, Віталій встановив рекорд України – при власній вазі 82,3 кілограми підняв вагу більше ваги власного тіла – 82,5 кг. Окрім того він  вже багаторазовий абсолютний чемпіон України з підняття штанги на біцепс, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу (RAW100%) та майстер спорту міжнародного класу з підняття штанги на біцепс комітету пауерліфтингу України. А відтепер і чемпіон Європи!

Тож, як бачимо, чимало перемог вже здобуто, але на цьому Віталій зупинятись не збирається, і на черзі «all-time» рекорд. Та задля досягнення і цієї вершини треба ще попрацювати. А наснаги і бажання йому додають його вихованці, з якими Віталій щодня наполегливо тренується, аби знову перемагати.

 

Віталій щиро вдячний за підтримку, перш за все, своїй сім’ї, яка його розуміє і всіляко надихає. Одночасно спортсмен наголошує і на вагомій допомозі міського голови Станіслава Джуся та СТОВ "Придніпровський край", що входить до складу холдингу "Кернел", які увесь цей час допомагали йому матеріально, адже участь у конкурсах такого рівня не безкоштовна. Тож, Віталій дякує всім, хто підтримував його на шляху до перемоги.

 

«Глобинська громада – завжди перша» - говорить спортсмен, тож і надалі збирається працювати, аби прославляти свій рідний край і свою громаду.

 

Тож, вітаємо Віталія Мазура з його новим спортивним досягненням, бажаємо нових спортивних перемог, як особистих, так і перемог його вихованців.

 

Глобинська громада пишається своїми спортсменами!

Фото без описуВіталій Мазур став чемпіоном Європи, здобувши перемогу у чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

Фото без описуПереможці чемпіонату Європи з підняття на біцепс

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень