A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 27.11.2020 13:58
Кількість переглядів: 637

26 листопада 2020 року в залі засідань Глобинської міської ради, під головуванням міського голови Станіслава Джуся,  проведено  чергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради. Це останнє засідання виконавчого комітету у даному складі. Вже наступного місяця, після проведення першої сесії восьмого скликання Глобинської міської ради, оновиться і склад членів виконавчого комітету.

На розгляд порядку денного було винесено 15 питань.

Про стан виконання програми підтримки обдарованих дітей та молоді Глобинської територіальної громади на 2016-2020 роки, доповіла головний спеціаліст відділу культури спорту, сім’ї та молоді.

Протягом 2016-2019 років за рекомендацією комісії по виплаті одноразової матеріальної винагороди виконавчим комітетом Глобинської міської ради було прийняте рішення та виплачена одноразова матеріальна винагорода дітям, молоді та їх наставникам на суму 496760 грн. На даний час розробляється Програма підтримки обдарованих дітей та молоді Глобинської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Начальник відділу соціального забезпечення виконкому міської ради інформувала про проведену роботу ради опіки і піклування при виконавчому комітеті Глобинської міської ради за 2020 рік.  

Також прийнято рішення про облік сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Був затверджений проект плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Глобинської міської ради на 2021 рік.

Інформацію про стан військового обліку на території Глобинської міської ради за 2020 рік та завдання на 2021 рік надала начальник загального відділу міськвиконкому.

Було заслухано начальника служби у справах дітей виконавчого комітету по питанню роботи комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Глобинської міської ради за  звітний період 2020 року.

Члени виконкому затвердили Інструкцію з діловодства за зверненнями громадян у виконавчому комітеті Глобинської міської ради. Керуюча справами виконкому – доповідач, вказала на основні зміни в Інструкції, які удосконалюють організацію розгляду питань, порушених у зверненнях та звернула увагу на використання засобів електронного зв’язку (електронне звернення), що набуває особливої актуальності під час карантину.

Начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва доповів про зміни в Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Глобине та селах Глобинської міської ради.

Заслухавши інформацію начальника МГФ з ОГП «Муніципальна міліція», члени виконавчого комітету затвердили маршрути об’їзду та патрулювання Глобинським МГФ з ОГП «Муніципальна міліція» по Глобинській ОТГ.

 

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам, погодження режиму роботи об’єкту торгівлі, погодження на відвідування малолітніми дітьми Глобинських ДНЗ, затвердження проекту будівництва водопроводу по провулку Зої Космодем'янської в м.Глобине та акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень