A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати місцевих рад! Шановна громадо!

Дата: 07.12.2020 07:35
Кількість переглядів: 457

Фото без описуПрийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято кожного з нас, адже місцеве самоврядування - це основа громадянського суспільства, вираження ініціативи людей, невідємне право громади самостійно вирішувати питання місцевого значення.

Зазвичай, відзначаючи професійне свято, підбивають підсумки зробленого, оцінюють досягнення та невдачі, визначають першочергові і перспективні завдання. Та для мене особисто головним досягненням і найбільшим показником успішності моєї професійної діяльності є ваша довіра. Адже ви втретє довірили мені право очолити громаду, керувати діяльністю виконавчих органів  та захищати ваші інтереси.

Фото без описуІ хоча нині на порядку денному багато проблем, впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, професійними і разом з усією громадою, депутатами, партійними та громадськими організаціями у взаємоповазі та співпраці підніматимуть потенціал рідного краю на вищий рівень, а принципи місцевого самоврядування  будуть нашим путівником на цьому шляху.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, миру, достатку й благополуччя. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення життєвих мрій і сподівань!

З повагою,

Глобинський міський голова                                 Станіслав ДЖУСЬ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень