A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Виконавчий комітет провів чергове засідання

Дата: 24.12.2020 15:33
Кількість переглядів: 834

24 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, у ході якого розглянуто 11 питань порядку денного.

Члени виконкому заслухали інформацію щодо стану виконання Комплексної Програми розвитку культури Глобинської міської територіальної громади на 2017-2020 роки,  виконання робіт з ремонту вулиць і доріг населених пунктів громади у 2020 році, про стан розвитку фізичної культури та спорту  Глобинської міської територіальної громади в 2020 році, інформацію щодо роботи служби у справах дітей виконавчого комітету     Глобинської міської ради за 2020 рік, звіт про виконання плану роботи виконкому Глобинської міської ради за 2020 рік та  затвердили  план роботи на І півріччя 2021 року.

Окрім цього члени виконавчого комітету розглянули питання щодо неналежного виконання батьківських обов’язків окремими жителями громади та інші питання, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей.  В ході засідання прийнято рішення про зняття з обліку окремих сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах в зв’язку з подоланням складних життєвих обставин, та отриманням позитивного результату соціальної роботи з сім’ями.  

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень