A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання другої (позачергової) сесії Глобинської міської ради VIII скликання

Дата: 06.01.2021 15:32
Кількість переглядів: 1029

У зв’язку з тим, що інформація про пленарне засідання другої (позачергової) сесії Глобинської міської ради VIII скликання містила некоректні твердження, викладаємо матеріал у новій редакції:

«28 грудня 2020 року відбулося планерне засідання другої (позачергової) сесії Глобинської міської ради VIII скликання. До порядку денного включено 187 питань. Робота сесії тривала близько 8 годин.

У ході засідання депутати прийняли рішення про затвердження бюджету громади на 2021 рік, затвердили регламент і план роботи на 2021 рік Глобинської міської ради, План соціально-економічного розвитку громади на 2021 рік, всі міські програми, порядки та положення, включені до порядку денного.

Розгляду на пленарному засіданні сесії питань порядку денного передували бурхливі обговорення та копітка праця депутатів і працівників виконавчого комітету безпосередньо на засіданнях постійних комісій міської ради.

Та й безпосередньо у ході пленарного засідання сесії депутати мали низку питань і зауважень до доповідачів. Так, до начальника відділу освіти виконавчого комітету міської ради Світлани Надтоки надходили питання, що стосувалися організації харчування учнів початкових класів, оплати енергоносіїв, заробітної плати педагогічних працівників, оптимізації мережі освітніх закладів громади тощо.

Питання та зауваження були і до проєкту бюджету громади на 2021 рік. Не всі згодні із розподілом коштів, який пропонувався у проєкті бюджету. Та, врешті, вдалося дійти згоди і рішення було прийняте. Однак, упродовж року бюджет ще буде доопрацьовуватись та зазнає низки змін та доповнень.

Особливу увагу громадськості викликало питання затвердження на посади старост. На засідання сесії прибуло чимало жителів сіл громади, аби підтримати кандидатів на посади старост у цих населених пунктах. Однак, через те, що для затвердження сесією внесено тільки 12 із 19 кандидатур на посаду старост та відсутність розгляду питання про затвердження старост на спільному засіданні постійних комісій, рішення не було прийняте.

Не знайшли підтримки й рішення щодо упорядкування структури апарату міської ради та її виконавчого комітету, призначення заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету міської ради, не визначено кількісний та персональний склад виконкому.

З усіх питань, що стосувалися земельних відносин, депутати прийняли відповідні рішення.

Тож, попереду у депутатів міської ради та працівників її виконавчого комітету ще багато роботи задля прийняття важливих рішень щодо життєдіяльності громади.»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень