A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Придбано 190 пластикових контейнерів для збору твердих побутових відходів у приватному секторі міста Глобине

Дата: 12.01.2021 11:38
Кількість переглядів: 942

Фото без описуОсновними принципами державної політики у сфері поводження з відходами, визначеними Законом України «Про відходи», є пріоритетний захист навколишнього середовища і здоров’я людини від негативного впливу відходів, забезпечення ощадливого використання матеріально-сировинних та енергетичних ресурсів, науково обгрунтованого узгодження екологічних, економічних і соціальних інтересів суспільства щодо утворення та використання відходів з метою забезпечення його сталого розвитку.

Для подальшого розширення послуги по збору твердих побутових відходів в частині м. Глобине, де знаходяться приватні домоволодіння по вул. Центральна (від №2-60), вул.Набережна (від №1-79), вул. Котляревського, пров.Котляревського, туп.Елеваторний, вул.Білозірна, пров.Набережний, туп. Зої Космодем’янської, вул.Зигіна (від вул.Чкалова до вул.Білозірна), вул.Чкалова, пров.Чкалова, туп.Чкалова запроваджується збір твердих побутових відходів в індивідуальних пластикових контейнерах ємністю 120 та 240 л.

Контейнери придбано за кошти бюджету громади та передано в КП «Глобинське» для надання у користування в приватних домоволодіннях на договірних умовах. Для заключення договору на користування індивідуальним пластиковим контейнером для збору твердих побутових відходів необхідно звернутися у відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Глобинської міської ради за адресою: вулиця Травнева, 4, м. Глобине. При собі мати паспорт, ідентифікаційний код, домову книгу.

Нагадуємо, що вартість користування контейнером становить 21,15 грн з одного зареєстрованого в помешканні на місяць. Збір відходів проводиться згідно графіка 2 рази на місяць. Відтепер сім’ї де зареєстровано 4 і більше проживаючих отримують 240 л контейнер. Поспішайте, кількість контейнерів обмежена.

Згідно «Правил благоустрою та утримання території міста Глобине та сіл Глобинської міської ради» підприємства, установи, організації, громадяни, а також власники житлових будинків зобов’язані укладати із спеціалізованими підприємствами (КП «Глобинське») угоди на вивезення з території сміття, побутових відходів, рідких нечистот. За не виконання вказаних вимог настає адміністративна відповідальність згідно ст. 152 КУпАП з накладенням штрафу до 1360 грн.

 

    Відділ розвитку житлово-комунального

    господарства та благоустрою

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень