A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Глобинської громади!

Дата: 22.01.2021 08:40
Кількість переглядів: 340

Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята Дня Соборності України - дня єднання, злуки, гідності і свободи!

22 січня ми згадуємо дві рівнозначні за вагою події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки 1918 року та Акт Злуки українських земель рівно через рік – 1919-го року. Проголошення Соборності УНР та ЗУНР 22 січня 1919 року стало історичним актом об’єднання українських земель в єдину державу, що було наслідком і вершиною об’єднавчого руху, який тривав від середини ХІХ ст. на українських землях, що були на той час у складі різних держав.

Сьогодні українські військові так само відстоюють не лише незалежність, а й соборність України, як і їхні попередники понад 100 років тому. Кожного дня доводячи своїм патріотизмом, що національна єдність є не тільки базовою цінністю, а й обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії. Сьогодні в Україні багато проблем і негараздів, і подолати їх можна тільки з розумінням того, що ми – єдині, живемо в одній країні, вірою в добробут і світле майбутнє українського народу та наполегливою працею.

Тож, в цей урочистий день бажаю усім жителям Глобинської громади, усім українцям миру, добра та злагоди. Нехай ваші щоденні справи сприяють особистому зростанню та державному добробуту, розвиткові демократії в Україні та становленню громадянського суспільства. Зичу доброго здоров'я, достатку, всіляких гараздів, щастя і затишку кожній родині.

Зі святом Вас, дорогі краяни!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                                      Станіслав ДЖУСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень