A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЗВІТ про роботу відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету міської ради у 2020 році

Дата: 02.02.2021 13:48
Кількість переглядів: 519

Робота відділу у 2020 році була направлена на виконання заходів Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2020 рік, цільових програм громади, рішень міської ради та її виконавчого комітету, розпоряджень міського голови.

На виконання Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2017-2020 роки, з метою забезпечення безперебійності та підвищення якості надання послуги з централізованого водопостачання та водовідведення населення та інших споживачів  здійснені такі заходи:

  • придбана за кошти бюджету громади водопровідна труба та супутні матеріали та частково проведений ремонт водопроводу по вул. Заводська в м. Глобине на суму 142932 грн.;
  • проведені роботи по огородженню першої зони санітарної охорони 8 водозаборів КП «Глобинське» за кошти бюджету громади в сумі 266000 грн.
  • виготовлена технічна документація із землеустрою на 18 земельних ділянок під об'єктами КП «Глобинське» за кошти бюджету громади в сумі 90000 грн.;
  • реалізовані заходи щодо оформлення дозволу на користування надрами за кошти бюджету громади в сумі 297055 грн. ;
  • відремонтовано станцію автоматичного управління свердловинним насосом 11 кВт за кошти бюджету громади в сумі 19500 грн.
  • придбано частотний перетворювач для обладнання генератора на каналізаційних очисних спорудах  за кошти бюджету громади  в  сумі 25000 грн.
  • відновлено дебіт артезіанської свердловини №1097-р в с. Жуки за кошти бюджету громади  в  сумі 49000 грн.
  • проведено поточний ремонт артезіанської свердловини №1460-В в с.Яроші за кошти бюджету громади  в  сумі 49850 грн.
  • придбані 3 насоси свердловинні марки Pedrollo за кошти бюджету громади  в  сумі 88000 грн.

          У результаті реалізації вищевказаних заходів очікується зменшити собівартість послуг з водопостачання і водовідведення, забезпечити якість надання даних послуг та забезпечити наявність дозвільних документів у відповідності до вимог чинного законодавства.

          На виконання Програми оснащення багатоквартирних житлових будинків м. Глобине вузлами комерційного обліку води на 2020 рік такими вузлами обладнаний 51 будинок за кошти бюджету громади в сумі 371614 грн.

        На виконання «Програми поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Глобинської міської ради на 2017-2020 роки» з метою покращення стану надання послуги з поводження з твердими побутовими відходами:

  • придбані 130 штук пластикових контейнерів об'ємом 120 літрів на суму 116844 грн. та 60 шт. контейнерів об'ємом 240 літрів на суму 71928 грн.
  • проведені лабораторні дослідження проб атмосферного повітря і грунту в районі звалища відходів м. Глобине.
  • на протязі року проводились роботи щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ на території громади. Освоєні кошти бюджету громади в сумі 160000 грн. Крім того допомогу у ліквідації звалищ надавали підприємства міста.

 

У сфері благоустрою населених пунктів відділом організовані заходи:

ТОВ «Євробудплюс» здійснило поточний ремонт щебеневого покриття вулиць м.Глобине за кошти бюджету громади в сумі 508716 грн. У результаті виконані наступні роботи:

  • заасфальтовано 356 кв.м. покриття стоянки транспорту біля ЗОШ №5  по вул. Героїв Краснодону;
  • заасфальтовано 90 кв.м. покриття стоянки транспорту біля ДНЗ №4  по вул. Промислова;
  • заасфальтовані ділянки вул. Чкалова  загальною площею  851 кв.м.

Фото без описуПідприємством «Агрошляхсервіс» здійснені поточні ремонти щебеневого покриття вулиць Лялі Убийвовк, Рєпіна, Юності, Південно-Кільцева у м. Глобине загальною площею 566 кв.м. за кошти бюджету громади в сумі 191746 грн.

ТОВ «Дорожньо-будівельні інвестиції» здійснило поточні ремонти доріг і вулиць м. Глобине  за кошти бюджету громади в обсязі 3133706 грн. У результаті відремонтоване дорожнє покриття на площі 4731 кв.м., встановлені бордюрні камені  вздовж ділянок вулиць Центральна, Травнева, Гагаріна, Героїв Краснодону загальною протяжністю 677 м.п., встановлені дорожні знаки вздовж магістральних вулиць міста та улаштовані «лежачі поліцейські» біля ЗОШ №4 та ЗОШ №5 у м. Глобине.

 

За рахунок коштів субвенції з бюджету громади обласному бюджету в сумі 1 912 269 грн. на замовлення Агентства місцевих доріг Полтавської області проведені поточні ремонти доріг Бугаївка-Глобине на ділянці Жуки-Глобине, в’їзду в м. Глобине з боку с.Опришки, Глобине-Старий Хутір.

Капітально відремонтовані мощення 4 автобусних зупинок громадського транспорту в м. Глобине за кошти бюджету громади в сумі 581698 грн.;

Проведений поточний ремонт пішохідної доріжки зупинки «Кооперативна» по вул. Центральна в м. Глобине за кошти бюджету громади в сумі 31441 грн.

Придбаний дитячий ігровий майданчик за кошти бюджету громади в сумі 189950 грн., який встановлено в с. Опришки.;

Частково реалізований проект переможець конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області «Створення екогаю «Лелече гніздечко» в с. Яроші. За кошти бюджету громади в сумі 33129,00 грн. придбані матеріали та обладнання.

Частково реалізований проект переможець конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області «Створення екостежки до Пирогівської рибниці». За кошти бюджету громади в сумі 11961,53 грн. проведені роботи по вирівнюванню території «Прилісу рибака».

           На виконання Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки на території Глобинської міської територіальної громади на 2016-2020 роки  придбані саджанці багаторічних насаджень у кількості 393 шт. на суму 16100 грн. та однорічних квітів у кількості 4328 шт. на суму 30000 грн. Дані зелені насадження використані для озеленення населених пунктів громади у період двомісячника чистоти і озеленення.

На виконання Програми зайнятості населення Глобинської міської ради на 2020 рік створено 74 тимчасових робочих місця у сфері благоустрою територій. На дані заходи освоєні кошти  бюджету громади у сумі 352409,11 грн.

         У 2020 році КП «Глобинське» придбало мийку високого тиску  за кошти бюджету громади у сумі 49990 грн.

У 2019 році відділом здійснювались заходи щодо належної організації пасажирських перевезень та проводився контроль за здійсненням даних перевезень. Всього було проведено 5 перевірок дотримання перевізниками договірних умов та складені відповідні акти.

Протягом року розроблялись бюджетні запити на фінансування заходів у сфері надання комунальних послуг, у сфері благоустрою і дотримання чистоти у населених пунктах громади, розроблялись і коригувались  паспорти бюджетних програм.

Протягом року відділом готувались і подавались на розгляд виконавчого комітету ради питання щодо виконання повноважень виконкому, які належать до компетенції відділу.

 

Начальник відділу розвитку

ЖКГ та благоустрою                                                  С.Б.Пономарьов

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень