A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні ветерани війни в Афганістані та учасники бойових дій на території інших держав!

Дата: 15.02.2021 08:40
Кількість переглядів: 348

Щорічно на державному рівні українська спільнота відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого 2021 року виповнюється 32 роки з моменту закінчення завершального етапу виведення радянських військ із Афганістану, але рани цієї війни кровоточать i досі. Не згасає біль, що до скону буде ятрити материнські душі за загиблими та покаліченими синами, не висихають сльози дружин та дітей, які побиваються за своїми чоловіками i батьками. Співвітчизники ж бережуть пам’ять про мужність, героїзм та подвиги вірних військовій присязі синів України, які стали свідками й учасниками воєнних подій на чужій землі. Подій, що несли смерть, інвалідність та одягали в жалість тисячі сердець.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих наших земляків, усіх воїнів-інтернаціоналістів, які не повернулися живими до батьківських осель. А всім, хто пройшов через безжальну війну, усім, хто продовжує виконувати військовий  обов'язок на території інших держав, від імені всієї громади та депутатського корпусу зичимо мирного неба, міцного здоров’я, сили духу, сімейного благополуччя та скорішого повернення до рідних домівок!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                                    Станіслав ДЖУСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень