A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 15:26
Кількість переглядів: 812

15 лютого 2021 року біля пам’ятного знаку учасникам бойових дій в Афганістані відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 32-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану. Щороку мешканці громади збираються разом, аби згадати воїнів-інтернаціоналістів, які не повернулися з чужої війни, але до останнього подиху залишились вірні військовій присязі. Участь у заході взяли Глобинський міський голова Станіслав Джусь, голова Глобинської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Володимир Мигаль, учасники бойових дій на території інших держав та громадськість міста.

Міський голова висловив слова подяки воїнам, які проявили героїзм і відвагу на чужій та далекій землі. Він побажав їм та їхнім сім’ям добра, щастя, достатку та мирного неба. Висловив щирі співчуття всім тим, хто втратив у тій чужій війні своїх рідних, синів, чоловіків, свої надії.

Володимир Мигаль з вдячністю звернувся до воїнів-афганців та подякував їм за те, що вони повернулись живими, побажав їм міцного здоров’я, родинного затишку та рідної землі під ногами.

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих бойових друзів, всіх тих, чия життєва зоря згасла в холодних горах Афганістану, в глибоких його ущелинах і долинах,  та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень