A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 23.02.2021 11:43
Кількість переглядів: 468

Відповідно до Законів України «Про  культуру» (зі змінами) 20.01.2021 було оголошено конкурс та прийом документів на заміщення вакантної посади директора Глобинського міського будинку культури Глобинської міської ради (м.Глобине, вул. Центральна, 228).

 

Документи приймались протягом 30 календарних днів.

 

Відповідно до вимог  частини 5 статті 21зазначеного закону оприлюдненню підлягають документи кандидатів, які зазначені у частині 2 статті 214.

1.Надійшли документи на посаду директора Глобинського міського будинку культури Глобинської міської ради (м.Глобине, вул. Центральна, 228) від :

Поповичука Олександра Івановича  (заява, автобіографія, копія документа про освіту, мотиваційний лист, 3 рекомендаційні листи) (додаються);

Ситника Романа Васильовича (заява, автобіографія, копія документів про освіту, мотиваційний лист, 2 рекомендаційні листи) (додаються).

 

Відповідно до частини 6 статті 21усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження  щодо кандидатур на електронну адресуkultura@globyne-rada.gov.ua (відділ культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради).

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень