Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася відкрита зустріч міського голови із громадою

Дата: 27.03.2021 11:02
Кількість переглядів: 776

Відповідно до частини 7 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 24 березня 2021 року Глобинський міський голова звітував про підсумки роботи виконавчих органів ради за 2020 рік та відбулося публічне представлення інформації про виконання бюджету Глобинської міської територіальної громади за 2020 рік на відкритій зустрічі із жителями громади.

 

Після доповіді міського голови жителі громади мали змогу звернутися з питаннями та пропозиціями до очільника громади. Учасники зустрічі порушували питання щодо благоустрою населених пунктів, зокрема паркових зон, ігрових майданчиків, кладовищ. Обговорювалися питання ремонту доріг, відсутності вуличного освітлення з 24.00 до 04.00 год та інші. Жителі міста прохали вжити заходів щодо обмеження руху великовагових автомобілів центральною вулицею міста у нічний час, де такий рух заборонено, оскільки це призводить до руйнування дорожнього покриття. Серед питань, які обговорювались цього дня - можливість відновлення роботи автостанції та поліпшення екології міста, шляхом звернення до великих промислових підприємств з пропозицією встановити відповідні фільтри, які б унеможливлювали шкідливі викиди у повітря.

 

Актуальним питанням, на думку учасників відкритої зустрічі, є налагодження більш тісної комунікації місцевої влади та її комунальних підприємств із жителями громади. Окрім цього, пропонувалося створити Громадську раду як дорадчий орган, до якої включити представників громадських організацій.

 

По завершенні зустрічі присутні подякували міському голові за звіт та висловили сподівання на подібні зустрічі з депутатами міської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень