Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Нарада із старостами сіл з організаційних питань діяльності громади

Дата: 29.03.2021 17:44
Кількість переглядів: 1067

26 березня міський голова провів нараду із старостами сіл з організаційних питань діяльності громади. Начальники структурних підрозділів виконавчого комітету Глобинської міської ради та керівники комунальних установ Глобинської міської ради з метою налагодження конструктивної взаємодії та ефективної співпраці інформували старост про основні особливості та юридичні питання, що виникають в організаційній діяльності сільських рад після об’єднання із Глобинською міською територіальною громадою, про взаємодію та вдосконалення роботи у сфері захисту та реалізації прав дітей, про реалізацію ініціатив жителів громади та заходи з енергоменеджменту, тощо.

З питань практичної діяльності, своїм досвідом із колегами ділилися старости Станіслав Живолуп та Тамара Кірян.

У ході наради приватний нотаріус Тетяна Колінько досить детально та ґрунтовно розповіла присутнім старостам про особливості здійснення ними нотаріальних дій.

На нараді обговорювалися питання різних сфер життєдіяльності громади, в тому числі значну увагу приділено питанню благоустрою населених пунктів громади. Старости разом із  присутніми членами комісії міської ради з питань управління комунальним майном, житлово-комунального господарства та будівництва та заступником міського голови  Олександром Артюшенком шукали ефективні шляхи організації робіт із благоустрою сільських населених пунктів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень