Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Великих Кринках запрацювала «Літературна кав’ярня»

Дата: 12.04.2021 17:07
Кількість переглядів: 1316

Минулих вихідних у Великих Кринках, y місцевому будинку культури гостинно відчинила двері «Літературна кав'ярня». Це новий формат творчих зустрічей.

Організатори заходу (працівники будинку культури, бібліотеки) та його ведучі – Тетяна Ковнір та Наталія Безпала -  впевнено довели, що стреси від щоденних негараздів гарно знімаються спілкуванням з однодумцями, а аромат кави швидко розвіє тривожні думки та налаштує на світ поезії. Тож «Літературна кав'ярня» - це зустріч з поезією та з місцевими шанувальниками поетичного мистецтва: Іриною Власенко, Аліною Конотоп, Іриною Вівтоніченко, Наталією Михно, Марією Піддубною. У різному віці та у різні часи до кожної з цих жінок прийшла її Величність Муза, торкнулася серця та й стала його володаркою. Поезія для них не просто вірші, а спосіб сприйняття оточуючого світу. Гості «Літературної кавярні» мали змогу переглянути більш як 50 картин художника-аматора Володимира Ринденка з Іванового Селища.

Тож, Великокринківська «Літературна кав’ярня» була сповнена теплом спогадів, романтичних пісень у виконанні Наталії Безпалої та її доньки Вікторії та непереборного бажання знову зібратися разом та повіршувати за чашкою запашної кави.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень