A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги громадських активістів та небайдужих громадян Глобинської громади!

Дата: 12.04.2021 17:11
Кількість переглядів: 807

Фото без описуЗ 14 квітня стартує щорічний конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області.

 

Метою Конкурсу є підвищення рівня екологічної поінформованості  населення Полтавської області в сфері екології, виховання розумного і дбайливого ставлення до охорони довкілля, формування екологічного мислення громадян у сфері охорони навколишнього середовища та  вирішення локальних екологічних проблем.

 

З умовами конкурсу та формою подачі проєктів можна ознайомитися на платформі Smart Region (розділ «Екологічні ініціативи Полтавської області») сайту Полтавської обласної ради https://smartregion.pl.ua/ei. Термін завершення прийому проєктів - 14 травня 2021 року.

 

У разі появи цікавих ідей для проєктів, бажання долучитися до проектного процесу та з метою отримання реальної допомоги у написанні проєкту радимо звернутися до відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Глобинської міської ради   (gl-veri@ukr.net або за тел. 24607).

 

Також, до початку написання проєкту, радимо обов’язково узгодити Ваші ідеї із старостами сіл, стосовно шкільних закладів - з відділом освіти, стосовно закладів культури – відділом культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету міської ради.

 

Чекаємо на Ваші екологічні проєкти! Дбаймо про довкілля разом!

 

 

Відділ соціально-економічного розвитку,

інвестицій та енергоменеджменту

виконавчого комітету


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень