A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Візити вдячності та шани

Дата: 09.05.2021 11:32
Кількість переглядів: 733

8-го та 9-го Травня Україна та весь світ відзначають День памяті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього року так склалося, що ці пам’ятні дні співпали із добрим і світлим святом – Днем матері, який відзначається в Україні у другу неділю травня.

Тож, напередодні цих святкових та пам’ятних дат керівництво Глобинської громади, депутати Глобинської міської ради та працівники її установ і відділів, старости сіл громади, депутати Кременчуцької районної ради відвідали осіб з інвалідністю, учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни аби висловити їм свою шану та повагу, сказати теплі слова безмежної вдячності за їх героїзм у воєнні роки та вручити подарунки.

З нагоди Дня матері вітання отримали матері та дружини загиблих воїнів АТО та зниклих безвісти, загиблих воїнів-інтернаціоналістів: Аврамчук Олена Володимирівна, Борильченко Наталія Григорівна, Ткаченко Діна Володимирівна, Павлик Валентина Василівна, Покотило Лідія Андріївна, Бондаренко Марія Іванівна, Кукса Людмила Григорівна, Вихристюк Лідія Павлівна, Рущак Ганна Іванівна, а також жінки, які мають статус "Мати героїня" та котрим виповнилося більше 80 років. Гості бажали жінкам міцного здоров’я, терпіння та мирного неба над головою. Багато із цих жінок свято матері зустрічають зі сльозами на очах, адже їхні сини вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово «мама». Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу, і назавжди стали гордістю Глобинської громади й України.

Ці свята дійсно об’єднують і відкривають людські серця для любові, співчуття та поваги. Очільники громади висловлюють щиру подяку Роману Горобцю (СФГ «Астра») та Ярославу Хименцю (ФГ «Квіти від Ярослава»), від яких надійшли святкові подарунки: квіти і продуктові набори, Кременчуцькій райдержадміністрації та районній раді, депутатам Глобинської міської ради, агрофірмам, фермерам та приватним підприємцям, всім хто долучився у ці дні до благодійної справи.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень