A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Перегортає пам'ять сторінки…

Дата: 11.05.2021 13:38
Кількість переглядів: 546

Восьмого травня в Україні відзначається День пам'яті та примирення. Цього дня 1945-го року фашистська Німеччина оголосила про свою капітуляцію.   9 травня Україна відзначає День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці дні ми згадуємо подвиг і внесок українського народу в перемогу Антигітлерівської коаліції, увічнюємо пам’ять загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій і злочинів проти людяності. Історія Другої світової війни учить нас єдності в боротьбі з агресором, справедливості, неможливості розв′язання складних міжнародних проблем збройним шляхом.

Бібліотеки-філії КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ОТГ»: Куп'єватівська, Великокринківська, Пузиківська, Землянківська, Бабичівська, Обізнівська, Пустовійтівська, Пирогівська, Глобинська бібліотека-філія №2, Жуківська, Манжеліївська, Глобинська бібліотека-філія №1, Петрівська, Зубанівська, Заможненська  силою слова  доносять  до сердець  користувачів  книгозбірень величний подвиг українського народу у Другій світовій війні та значення визвольної місії народів Європи. З цією метою організовані книжкові виставки та перегляди літератури, проведені масові заходи.

Хай мир та злагода завжди панують у наших душах і серцях, хай цінність людського життя буде понад усе. Зі святом!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень