A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 12.05.2021 17:02
Кількість переглядів: 552

Фото без описуКеруючись п.4 ст. 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» Глобинським міським головою скликається десята (позачергова) сесія Глобинської міської ради VIIІ скликання, яка відбудеться 14 травня 2021 року о 10.00 в залі засідань міської ради   за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285.

На розгляд десятої (позачергової)  сесії  винесені такі питання:

  1. Про внесення змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021 рік.
  2. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади  на 2021 рік.
  3. Про внесення змін і доповнень до показників бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік.
  4. Про надання комунального майна Глобинської міської ради в оренду комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Градизької селищної ради».
  5. Про передачу майна в господарське відання комунальному підприємству «Глобинське архітектурно-планувальне бюро» Глобинської міської ради.
  6. Про передачу майна в господарське відання комунальному підприємству «Глобинське».
  7. Про продовження терміну дії контракту з Шаповалом А.Л. на посаді начальника Комунального підприємства «Глобинське» Глобинської міської ради.

Розпорядження №222/02-05- АГП від 11.05.2021

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень