Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До відома власників пасік Глобинської міської територіальної громади!

Дата: 17.05.2021 14:58
Кількість переглядів: 444

Фото без описуЗ метою упорядкування обліку пасік на території Глобинської міської територіальної громади та для оперативного забезпечення поінформованості власників пасік про можливий обробіток посівів сільськогосподарських культур задля запобігання потрави бджіл виконавчий комітет міської ради звертається до всіх власників пасік, розташованих на адміністративній території громади, з проханням провести державну реєстрацію пасіки.

Реєстрація пасік проводиться відділом соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту відповідно до Порядку реєстрації пасіки, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 19 лютого 2021 року № 338 (посилання).

Реєстрація пасіки здійснюється після видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки територіальним органом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (за довідками звертатися за адресою: м. Глобине вул. Виноградна, 68).

Реєстрація пасіки проводиться за заявою про реєстрацію пасіки (посилання) власника пасіки або уповноваженої ним особи в день звернення.

До заяви додається засвідчена заявником копія паспорта пасіки.

У заяві зазначаються:

  • прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), місце проживання, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія (за наявності) та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті) (для фізичної особи);
  • найменування (для юридичної особи), прізвище, ім’я, по батькові (за наявності) (для фізичної особи - підприємця);
  • місцезнаходження (для юридичної особи), місце проживання (для фізичної особи - підприємця);
  • код згідно з ЄДРПОУ (для юридичної особи), реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію (за наявності) та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті) (для фізичної особи - підприємця);
  • контактна інформація (номер телефону, адреса електронної пошти).

Більш детальну інформацію можна дізнатися у відділі за адресою: м. Глобине, вул. Центральна, 281.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень