A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Результати проведеного анкетного опитування (анкетування)

Дата: 21.05.2021 13:49
Кількість переглядів: 450

З  метою визначення потреб жителів територіальної громади, Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» започатковано анкетне опитування (анкетування),  з дотримання карантинних обмежень.

Так, з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи проведено вище зазначене опитуванння (в телефонному режимі) ліквідаторів ЧАЕС Глобинської громади. Опитано 160 респондентів.

За результатами проведеного анкетування виявлено, що 67% респондентів задоволені рівнем соціального захисту, який діє у громаді. З них:

44% поінформовані ( з різних джерел: інтернет-мережа, місцева газета, сусіди, староста)  про те, що на території громади із січня поточного року діє Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» та були отримувачами соціальних послуг Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради». Всі особи задоволені якістю та умовами наданих соціальних послуг.

86% опитаних потребують правової допомоги в частині надання їм роз'яснень щодо оформлення документів чи запитів до різних установ та роз'яснень в частині отримання ними різних видів пільг та компенсацій.

99% опитуваних стурбовані незадовільним станом доріг у громаді.

11% респондентів, які проживають на території Кринківського старостату запропонували встановити  пам'ятний знак ліквідаторам аварії на ЧАЕС у с.Великі Кринки та створити Кабінет дільничного поліції.

У ході опитування респонденти висловили такі побажання:

  • організувати виїзні прийоми у старостати із залученням  широкого кола спеціалістів: представників міської ради, соціального забезпечення, Пенсійного фонду, поліції, служби зайнятості і ін. та виїзну перукарню до осіб похилого віку у найвіддаленіші населені пункти  громади;
  • соціальний автобус;
  • послуги із реабілітації для осіб з інвалідністю.

Громадяни, які взяли участь в опитуванні, у майбутньому бачать Глобинську територіальну громаду заможною, з відремонтованими дорогами, створеними новими робочими місцями із гідною заробітною платою, з якісними медичними послугами, зручним транспортним сполученням (автобуси громади на зразок маршруту №8).

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень