A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 27.05.2021 16:59
Кількість переглядів: 760

26 травня 2021 року  під головуванням міського голови Станіслава Джуся, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради.

На розгляд порядку денного було винесено 20 питань. 

Про підготовку житлово-комунального господарства та бюджетних установ Глобинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021/22 року  доповів начальник  відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов.
(План комплексних заходів)

Про заходи до Міжнародного Дня захисту дітей доповів начальник відділу культури, спорту, сім’ї та молоді Сергій Кулик.
(План заходів Глобинської міської ради з нагоди Міжнародного дня захисту дітей)

Станіслав Шайнога прозвітував членам виконкому  про використання енергоносіїв за опалювальний період 2020-2021 р.р. організаціями і установами, будівлі яких утримуються за рахунок міського бюджету.

На засіданні виконкому затверджено перспективний план роботи відповідальних за організацію ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників, графіків проведення перевірок стану військового обліку на території Глобинської міської територіальної громади у 2021 році

У ході роботи виконкому були розглянуті питання  що   стосувались соціального захисту прав недієздатних громадян міської територіальної громади та захисту майнових прав неповнолітніх та малолітніх дітей.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про виділення адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади, а також на звернення Громадської організації «Спілка ветеранів АТО Глобинщини» до  Міжнародного дня захисту дітей були виділені кошти дітям військовослужбовців, які  загинули ( померли) під час  проходження військової служби в зоні АТО.

Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через/та Центр надання адміністративних послуг виконкому міської ради   доповіла начальник відділу  ЦНАП виконкому міської ради Ольга Гапченко.  Вона проінформувала, що  до переліку адміністративних послуг  ЦНАПУ включено ще 33 послуги, в даний час  відділом надаються  більше 240 адмінпослуг громадянам  міської територіальної громади.

За результатами розгляду звернень фізичних , юридичних осіб  та старост міської територіальної громади, щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

Про внесення змін до складу тендерного комітету при виконкомі Глобинської міської ради, інформував заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Кочерга.

У ході засідання виконкому розглянуто інші питання, з яких прийнято відповідні рішення. 

Фото без описуФото без опису
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень