A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зустрічайте травневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 03.06.2021 10:47
Кількість переглядів: 607

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує  знайомити читачів про найцікавіші правові ініціативи, новели чинного законодавства та юридичні консультації на штальтах щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

 

У травневій електронній версії газети читайте про те, які  результати проєкту «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство», які основні напрями діяльності передбачені, досягнення та перспективи роботи у подальшому.

Фахівці системи БПД області не лише надають якісну правову допомогу,  активно проводять правопросвітницьку роботу, а й шанують традиції та минуле. Про те як працівники Регіонального  та місцевих центрів  з надання БВПД  Полтавщини відзначили Всесвітній день вишиванки та традиції цього свята читайте на шпальтах травневого випуску видання.

Серед актуальних тем сьогодення у черговому випуску читачі дізнаються про  особливості отримання  житлових субсидій, перерахунку пенсії  працюючим пенсіонерам. 

У  новому випуску газети читайте про чергову правову ініціативу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області -   конкурс відеороликів  про права дітей  «Мої права - мій захист», приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.  

Продовжуємо висвітлювати успішні історії розвитку територіальних громад Полтавщини у рубриці «Життя ОТГ». Про здобутки та плани Лохвицької громади розповідає її очільник Віктор Радько.

 

25 травня у світі відзначають Міжнародний день зниклих безвісти дітей. Як уникнути трагедії, як діяти   батькам у разі  зникнення дітей та як діяти дітям у випадках якщо вони загубилися про ці та інші питання  розповідають наші партнери    - представники   відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності  Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

 

У рубриці «Людина права»  можна ознайомитися із життєвим  шляхом та професійним досвідом  Максима Паляниці, заступника начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів  та адвокатів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Найцікавіші консультацій та напрацювання  дізнавайтеся з постійних рубрик видання: сторінка адвокат консультує, сторінка Регіонального представництва Уповноваженого Верховної ради України з прав людини, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців системи БПД.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTvYF-MqUP6R0SDZd0koyLBYv01hLtiKpATkvb8jnOaty4sSq-EYaNw8Sv0ESAZxU_kW2_7HKmDoKyv/pub?start=true&loop=false&delayms=3000

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень