A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мультидисциплінарний підхід в наданні соціальних послуг в дії

Дата: 12.06.2021 10:16
Кількість переглядів: 441

Комунальна установа  «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» активно впроваджує   мультидисциплінарний підхід у наданні соціальних послуг.

Так, 10 червня  2021 року здійснено плановий виїзд мультидисциплінарної команди для надання соціальних послуг на території Пустовійтівського та Пузиківського старостинських округів.

Роботу було проведено такими працівниками центру: Валентина Береговенко, завідувач відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування, відповідальна особа за координацію роботи Мультидисциплінарної команди центру; Світлана Куліченко, завідувач відділення натуральної та грошової допомоги;  Людмила Березовська, перукар ІІ класу  відділення натуральної та грошової допомоги;  соціальні робітники  відділення соціальної допомоги вдома за місцем проживання (с.Пустовійтове та с.Пузикове).

Громадянам надано роз'яснення щодо  порядку оформлення документів для  отримання житлової субсидії, порядок призначення різних видів допомог. Поінформовано про порядок  набору слухачів для отримання ними послуги «Університет ІІІ віку» та ін.

В ході роботи мультидисциплінарної команди надано перукарські послуги, здійснено обробіток присадибних ділянок. Всього послугами скористалося 15 осіб, які проживають на території Пустовійтівського та Пузиківського старостинських округів.

По завершенню роботи було  розповсюджено тематичні інформаційні матеріали, які виготовлені працівниками центру.

Одночасно   працювала мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, з метою профілактичної інформаційно-просвітницької роботи по запобіганню та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі серед населення.

Крім цього відвідано сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та надано відповідну допомогу у вирішенні їх нагальних потреб.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень