A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася робоча нарада у міського голови

Дата: 19.07.2021 17:42
Кількість переглядів: 489

Фото без опису19 липня відбулася чергова нарада у міського голови за участю заступників очільника громади, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та комунальних установ і підприємств.

У ході наради учасники інформували про поточний стан справ у підпорядкованих структурних підрозділах, акцентуючи увагу на проблемних питаннях, спільно шукали шляхи вирішення.

Особливу увагу міський голова Станіслав Джусь приділив питанню поточного ремонту доріг та заходам з благоустрою на території населених пунктів громади. Зокрема, Сергій Пономарьов, начальник відділу житлово-комунального господаства та благоустрою виконкому міської ради повідомив, що наразі Державним підприємством "Агенство місцевих доріг Полтавської області" проводиться поточний ремонт дороги О1703037 Глобине – Шепелівка – Устимівка на умовах співфінансування (50% із місцевого бюджету). У цьому ж році на таких же умовах планується ремонт доріг О1701378 Мостовівщина – Великі Кринки –Глобине, О1703036 Глобине-Троїцьке-Манжелія-Піски-Козельщина, О1703035 Глобине – Землянки – Великі Кринки. Міський голова наголосив на необхідності постійного контролю за якістю виконання робіт.

Окрім того, обговорювали питання стану виконання заходів з підготовки міських програм на 2022-2024 рр., організації заходів до святкування 30-ї річниці Незалежності України та інші. За результатами розгляду питань міським головою дано відповідні доручення.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень