A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 02.08.2021 17:15
Кількість переглядів: 722

Фото без описуКеруючись п.4 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Глобинським міським головою 13 серпня 2021 року скликається чотирнадцята сесія Глобинської міської ради VIIІ скликання, яка відбудеться о 10.00 годині в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285.

 

На розгляд чотинрадцятої сесії  винести питання:

  1. Про упорядкування структури апарату Глобинської міської ради та її виконавчого комітету.
  2. Про внесення змін до рішення 30 сесії міської ради №3 від 30.01.2018 року «Про затвердження Положення про раду опіки  та піклування при виконавчому комітеті Глобинської міської ради та складу ради»
  3. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки.
  4. Про затвердження Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради на 2022-2024 роки.
  5. Про намір утворити  спостережну раду при комунальному некомерційному підприємстві «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради та затвердження Положення про спостережну раду комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради.
  6. Про організацію проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Пирогівського ліцею Глобинської міської ради.
  7. Про початок ліквідації шляхом припинення юридичної особи публічного права Зубанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Глобинської міської ради.
  8. Про  затвердження  Програми  національно-патріотичного   виховання   дітей   і     молоді Глобинської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки.
  9. Про продовження терміну дії та внесення змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021 рік.
  10. Про продовження терміну дії та внесення змін до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки на території Глобинської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки.
  11. Про затвердження Програми «Поводження з твердими побутовими відходами у населених пунктах Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки».
  12. Про реорганізацію КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЗАМОЖНЕНСЬКЕ» ГЛОБИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ шляхом приєднання до  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПРОМІНЬ» ГЛОБИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.
  13. Про затвердження  Порядку діяльності комісій з реорганізації юридичних осіб публічного права – Комунальних підприємств Глобинської міської ради.
  14. Про затвердження Програми розвитку системи цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки.
  15. Про затвердження Програми просторового розвитку території Глобинської територіальної громади, розвитку земельних відносин і охорони земель на 2021-2024 роки.
  16. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради за 2 квартал 2021 року
  17. Про внесення змін і доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік.
  18. Про затвердження звіту про виконання бюджету Глобинської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року.
  19. Про затвердження змін до показників бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік, внесених згідно розпоряджень міського голови.
  20. Про внесення змін і доповнень до показників бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень