A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги фізичних осіб-підприємців!

Дата: 04.08.2021 14:44
Кількість переглядів: 332

Фото без описуВ умовах пандемії важливо захистити себе і не загинути від COVID-19, від якого не існує ліків. На сьогодні вакцинація стабільно набирає обертів і є особливо важливою на фоні появи нового штаму коронавірусу Delta.

Застосування суворих заходів щодо карантинних обмежень у 2020-2021 роках вже призвело до значних витрат у малому та середньому бізнесі. Більшості підприємцям, які працювали у сфері обслуговування та продажу товарів, довелося закрити свої заклади, відправити у відпустки, а то і звільнити працівників. Особливо важко було тим, хто орендує великі приміщення, має зобов'язання із виплати кредитів, у кого єдине джерело доходів - це дохід від зайняття підприємницькою діяльністю.

Якщо рік тому єдиним способом боротьби з коронавірусом були карантин і масковий режим, то з появою вакцини з'явився ще один метод – вакцинація. Лише вакцинація дозволить захистити себе і свої родини, щоб повернутися до звичного життя та мати можливість працювати.

За консультацією та попередній запис на вакцинацію потрібно звернутися до сімейного лікаря.

Громадяни нашої громади можуть вакцинуватися у найближчому центрі масового щеплення, який діє у м. Кременчук. Для цього можна записатися за телефонами 0633380231, 0633379150 або прийти до центру з паспортом та номером декларації із сімейним лікарем, за адресою: м. Кременчук, вул. Першотравнева, 53 — на базі Кременчуцького ліцею № 11 «Гарант».

Записуйтеся на щеплення, щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також – людей поруч.

Лише збільшивши кількість вакцинованих, ми можемо запобігти 4 хвилі COVID-19!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень