A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 09.08.2021 16:07
Кількість переглядів: 625

6 серпня члени виконавчого комітету Глобинської міської ради зібралися на позачергове засідання, яке провів очільник громади Станіслав Джусь.

 

У ході роботи розглянули питання про відзначення 30-річниці з Дня Незалежності України на території Глобинської міської ради, затвердили відповідний план заходів. З даного питання доповідав начальник відділу культури, спорту, сім’ї та молоді Сергій Кулик. Він зазначив, що 24 серпня заплановано низку заходів, серед яких святковий автопробіг, фестиваль-ярмарка народних промислів, ретро-вечірка, концерт живої музики, фаєр-шоу та феєрверк. Працюватимуть також гастрономічні майданчики та дитяче містечко розваг.

 

У ході засідання погоджено зміни до Програми інформатизації Глобинської міської ради та її виконавчих органів на 2021-2024 роки. Доповідаючи з даного питання, головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи Роман Мамон зазначив, що такі зміни зумовлені, тим що Міністерство цифрової трансформації погодило надання субвенції із державного бюджету Глобинській міській раді на  реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового інтернету в сільській місцевості. Тому виникла необхідність внести уточнення до заходів програми.

 

Водночас члени виконкому погодили проєкти Програми поводження з твердими побутовими відходами у населених пунктах Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 р. та Програми підтримки діяльності і розвитку місцевої пожежної охорони Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

 

Окрім того, розглянуто питання про зміни в соціальному квартирному обліку громадян міської ради, затверджено низку  розпоряджень Глобинського міського голови та акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, розглянуто інші питання.

 

По завершенню засідання заступник міського голови Інна Авраменко нагадала присутнім про важливість вакцинування, зокрема наголосила старостам на необхідності проведення роз'яснювальної роботи серед жителів громади. Адже масова вакцинація дозволить оперативно створити колективний імунітет та сповільнити поширення вірусу. Тому вкотре акцентувала увагу, що варто більше працювати з населенням і пояснювати людям, чому варто вакцинуватись від коронавірусу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень