A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повідомлення про утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради

Дата: 16.08.2021 10:20
Кількість переглядів: 417

Фото без описуГлобинська міська рада відповідно до ст. 24 «Основи законодавства України про охорону здоров’я» та постанови КМУ від 27.12.2017р. №1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я» повідомляє про намір утворити спостережну раду при комунальному некомерційному підприємстві «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради.

Персональний склад спостережної ради буде затверджено рішенням сесії Глобинської міської ради не більше ніж 15 осіб, до якого увійдуть: представники відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Глобинської міської ради; депутати Глобинської міської ради; представники громадськості та громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я, організацій, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції.

Члени спостережної ради повинні відповідати наступним вимогам:

  • бездоганна ділова репутація;
  • відсутність реального або потенційного конфлікту інтересів, що може вплинути на об’єктивність і неупередженість прийняття рішень спостережною радою, зокрема відсутність трудових відносин із закладом охорони здоров’я;
  • наявність професійних знань, вищої освіти, досвіду роботи у сфері охорони здоров’я, зокрема захисту прав пацієнтів;
  • відсутність непогашеної судимості.

Для включення кандидатур до складу спостережної ради відділ соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Глобинської міської ради протягом 10 робочих днів з дати отримання письмового повідомлення, а депутати, представники громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, протягом 10 робочих днів з дати розміщення інформації на офіційному веб-сайті Глобинської громади  подають відповідні пропозиції до Глобинської міської ради.

Відбір представників буде проводитися шляхом рейтингового голосування на офіційному сайті Глобинської громади, результати якого будуть опрацьовані комісією з відбору представників громадськості, громадських об’єднань та організацій. Комісією буде підготовлений бланк для голосування в електронній формі, де будуть зазначені в алфавітному порядку прізвища усіх кандидатів. Електронний бюлетень для голосування заповнюється шляхом обов’язкового виставлення кандидатам рейтингових балів від 1 до 5. Кожен з рейтингових балів виставляється лише один раз незалежно від кількості включених до електронного бюлетеня кандидатів. Електронний бюлетень, заповнений з порушенням зазначених вимог, буде вважатися недійсним. У разі коли за результатами рейтингового голосування з відбору кандидатів від громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, їх кількість перевищує вісім осіб, буде проведене повторне рейтингове голосування серед кандидатів, які набрали однакову найменшу кількість балів.

Після отримання пропозицій від комісії протягом 10 робочих днів Глобинська міська рада приймає рішення  про утворення спостережної ради та затвердження її персонального складу.

 

Пропозиції приймаються за адресою: 39000, Полтавська область, м. Глобине, вул. Центральна, 285, електронна пошта: globino.mr@globyne-rada.gov.ua , тел. (05365) 25540.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень