A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Колективне прибирання

Дата: 19.08.2021 12:11
Кількість переглядів: 823

У вівторок колективи виконавчого комітету, відокремлених підрозділів та комунальних установ Глобинської міської ради розділилися на дві команди: команду жінок і команду чоловіків, але не для того, аби брати участь у спортивних змаганнях.

У такому складі вони вийшли на прибирання. Жінки наводили лад у парку відпочинку та на площі біля міського будинку культури. Фарбували лавочки, вигрібали сухе листя та сміття, пололи клумби. Чоловіки ж дружньою командою виїхали на розчистку від порослі узбіччя дороги Великі Кринки-Землянки, яка заважала руху автотранспорту та проведенню ремонтних робіт з відновлення дорожнього покриття на вказаній ділянці шляху. Там на них чекали працівники Великокринківського комунального підприємства на чолі з керівником, депутатом Глобинської міської ради Юрієм Шульженком. Загалом працювало близько 40 осіб.

Варто зазначити, що ремонт дороги Великі Кринки - Землянки не проводився близько 30 років. Наразі Державне підприємство «Агенство місцевих доріг Полтавської області» здійснює ремонт зазначеної ділянки дороги, на проведення якого виділено 4 млн. грн. на умовах співфінансування з місцевого бюджету (50%).  Станом на сьогодні на 98% завершено роботи по розчистці узбіччя від порослі, на 65% - роботи з грейдерування узбіччя і фрезерування дорожнього полотна під улаштування асфальтобетоном.

Зважаючи на те, що незабаром вся країна відзначатиме головне державне свято – День незалежності України, ще раз звертаємось до жителів громади,  керівників установ, підприємств, організацій усіх форм власності із проханням навести лад на подвір’ях, вулицях біля власних домівок та прибудинкових територіях, біля своїх офісів, магазинів та підтримувати там чистоту.

Не забувайте, що Україна починається з кожного з нас і кожен може зробити свій внесок в благоустрій громади!

Фото без опису

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень