Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Глобиному відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України

Дата: 20.08.2021 17:21
Кількість переглядів: 1097

20 серпня у рамках відзначення Дня Державного Прапора та 30-річчя Незалежності України на центральній площі міста Глобине відбулися урочистості.

Свято відкрив Глобинський зразковий міський оркест «Орфей», який виконав музичну композицію «Марш слави героям». Під час виступу музикантів панувала неймовірна атмосфера. Глядачі з задоволенням слухали гучні урочисті акорди музики, поринаючи в її чарівні хвилі.

Патріотичні слова про любов до Батьківщини, поваги до національних символів лунали від вихованців Глобинського дитячого навчального закладу №1 «Дзвіночок». Глядачі бурхливими оплесками підтримували малечу, у руках якої майоріли жовто-блакитні повітряні кульки.

Вправні гарні та завзяті юнаки та дівчата рою «Кринчани» куреня  ім.М.Порша Великокринківської ЗОШ І-ІІІ ст. Глобинської міської ради, переможці національного етапу всеукраїнського онлайн конкурсу «Ватра», всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» показали свою майстерність та запальними піснями і танцями дарували присутнім святковий настрій.

З прийдешніми державними святами вітав учасників заходу Глобинський міський голова Станіслав Джусь. Він урочисто вручив коровай старшині запасу, учаснику АТО Сергію Патевському, якому сьогодні і було надано право підняти Державний прапор України. Очільник громади закликав усіх до єднання, зичив доброго здоров'я, добробуту та щасливої долі кожному українцю та Україні. Користуючись нагодою, Станіслав Джусь запросив усіх присутніх разом з родинами на святкові заходи до 30-ї річниці незалежності України, що відбудуться 24 серпня у центральній частині міста.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень