A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинська громада приєдналася до Всеукраїнської хвилини мовчання на честь загиблих борців за незалежність України

Дата: 26.08.2021 08:56
Кількість переглядів: 512

Відразу після святкового автопробігу 24 серпня всі його учасники та учасники фестивалю, які вже зібралися на центральній площі на мить спинилися у своїх клопотах аби приєднатися до Всеукраїнської хвилини мовчання на честь загиблих героїв, які віддали свої життя за Незалежність. Ці воїни стали символом честі та гідності. Кожен з них вчинив подвиг, поставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну.

Потому учасники заходу поклали квіти до памятника Захисникам України.

«Сьогодні ми святкуємо 30-річчя незалежності України. Для кожного з нас це хвилююче свято, бо сповнене гордістю за свою країну, свій народ. Та водночас це свято з присмаком гіркоти, адже на шляху до незалежності українському народові, на жаль, доводилося і доводиться дотепер приносити у жертву своїх найкращих синів і дочок.

Війна за незалежність триває. На сході нашої країни майже щодня продовжуються обстріли, є поранені й загиблі. Та завдяки самовіддачі наших захисників, їх героїзму ми маємо суверенітет та цілісність України. Закликаю всіх кожного дня пам’ятати, якою ціною дається мирне небо над головою і Незалежність держави. Пам’ятати і шанувати тих, хто поліг за нашу землю, пам’ятати і допомагати їхнім сім’ям, діточкам.

Бережіть у своїй пам’яті уроки честі та слави, самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні, який лишили воїни України. Шануймо світлу пам’ять наших Героїв, які поповнили ряди Небесної Варти, віддавши свої життя для того, щоб ми мали вільне, мирне, щасливе, майбутнє» - звернувся до присутніх Глобинський міський голова Станіслав Джусь.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень