A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинська громада у рамках робочого візиту приймала екс-віце-мера німецького міста Трір

Дата: 08.09.2021 14:00
Кількість переглядів: 1638

7 вересня у рамках проєкту «Ефективна громада» Київської школи державного управління ім. Сергія Нижного до Глобинської громади завітали керівник проєкту Діана Баринова разом з делегацією експертів, серед яких екс-віце-мер німецького міста Трір Норберт Нойхауз.

У ході візиту гості поклали квіти до підніжжя пам’ятника засновнику міста Івану Глобі, а потім представник німецького самоврядування зустрівся із керівництвом громади та працівниками виконавчого комітету, аби поспілкуватися, почути про наші проблеми та поділитися практичним досвідом з пошуку шляхів реалізації розвиткових проєктів свого міста та досвідом з розробки стратегії розвитку міста Трір.

Це була цікава та корисна зустріч насамперед для очільників та працівників виконавчого комітету Глобинської міської ради, адже вони мали чудову нагоду поставити питання пану Норберту, обмінятися досвідом та отримати цінні поради щодо того, як залучати кошти для реалізації проєктів, як збільшити надходження до бюджету, як згуртувати громаду навколо спільних проблем. А це, на думку екс-віце-мера міста Трір, є основним рушієм та основною можливістю вирішення викликів, які ставить сьогодення перед українським місцевим самоврядуванням. Зокрема, гість із Німеччини неодноразово наголошував на важливості знаходження можливостей і створення умов для того аби молодь і випускники вищих навчальних закладів залишалися у громаді, а не їхали шукати кращої долі у великі міста чи в інші країни, ділився власним досвідом щодо цього.

На жаль, через щільний графік експертів, гостям не вдалося відвідати головні інфраструктурні об'єкти Глобинської громади, як це було заплановано. Проте цей візит заклав підґрунтя для подальшої співпраці з паном Норбертом та експертами Київської школи державного управління ім. Сергія Нижного, готовність до якої вони висловили. По завершенні зустрічі представники делегації щиро дякували глобинцям за гостинність.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень