A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Староста із Глобинської громади взяв участь у масштабних бігових змаганнях у Полтаві

Дата: 08.09.2021 16:27
Кількість переглядів: 575

«Вересень – ідеальний місяць для бігу, адже дерева ще зелені, а місто Полтава – це взагалі зелена територія, сповнена краси і затишку», – йдеться у повідомленні організаторів вже традиційного щорічного напівмарафону «Полтава Нова Пошта напівмарафон», який відбувся 5 вересня у місті Полтава.

Цього року центром масштабних забігів стала площа та автомобільна дорога навпроти будівлі Полтавської ОДА, де зібралися поціновувачі спорту з Полтави та інших областей країни.

Дистанції «Полтава Нова Пошта напівмарафон» у 2021 році залишилися традиційними. Це 21 кілометр, а також 10 км, 5 км, 1 км, командні 5 км, естафета 21 км та дитячі 500 м та 100 м.

Вже декілька років поспіль участь у полтавському напівмарафоні бере і староста сіл Землянки, Корещина, Малинівка та Радалівка Андрій Череп. 2021 рік не став винятком, і під час цьогорічного забігу він подолав дистанцію 21 км за 1 год і 43 хв.

«Метою моєї участі у цьому напівмарафоні є популяризація здорового та активного способу життя» - говорить Андрій Вікторович.

Фото без описуАндрій Череп з тренером Чепіжним Сергієм  та головою Полтавської облради Олександром Біленьким

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень