Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ярошівський бренд

Дата: 21.09.2021 08:56
Кількість переглядів: 518

У сонячно-блакитний вересневий день заклично прозвучав "Ярошівський бренд". Найщиріша Вдячність всім, хто долучився до натхненних миттєвостей Творення, Творчості, спільного прибирання, Добродіяння і окриленої пісні, хто завітав на День села Яроші у форматі "Ярошівського бренду", отримав яскраво-позитивні емоції, чудові світлини, червоні від плескання долоні і душевну насолоду.

 

Цьогоріч  завдяки трьохрічним  зусиллям багатьох проактивних,  енергійних, завзятих людей вдалося  встановити відкриту сцену в селі Яроші, реалізувати проект – переможець Бюджету Участі 2019 в Полтавській області. Тож основні святкування відбулися біля нового об’єкта.  Для встановлення лавочок і формування культурного простору з практичних та естетичних міркувань вирішили звести майданчик з тротуарної плитки. Завдячуємо меценатам, які щиро відгукнулися на  цей запит: ТОВ АФ "Хлібодар" - директор Петро Кочерга, СФГ «Златопіль» - голова Михайло Колісник, ФГ «Родовід» - голова Ігор Приходько, Валентина Гудим.

 

Вже  в процесі підготовки дійства відчувалося палке бажання жителів села зробити свято феєричним, відчути і радість, і піднесення, і естетичне задоволення, бо кількість учасників щодень зростала, народжувалися все нові і нові ідеї, які потребували згуртування і якісних рішень та дій.   Новенька простора сцена, привабливі барвисті  фотозони, численні вазони квітів на  сцені,  спільними зусиллями ретельно прибрана територія, ярмарок Благодійності, шашковий турнір з вагомими призами від  представників  ЄС і потужні душевні порухи при підготовці святкувань зробили дійство неповторним,  драйвовим і душевним водночас.  Фінансову та  активну організаційну допомогу для проведення свята  надав    голова СФГ "Верест"- Станіслав Голобородько, технічними засобами для  прибирання та облаштування території  забезпечували працівники ТОВ АФ «Хлібодар». Чудодійні миттєвості позитиву подарував святковий концерт – режисер і постановник творча особистість – Валентина Халявко. Як світлий відгомін свята близько 6 тисяч гривень,  отриманих на ярмарку Благодійності будуть перераховані на лікування онкохворої дитини.

 

Тож щиро і сердечно  організаційний комітет завдячує трудовим колективам місцевих агропідприємств, благодійникам, Всім активним дизайнерам оформлення  дійства, учасникам художньої самодіяльності з Ярошів, Борисів, Пирогів, Глобиного, Устимівки.  Добра Вам шановні!

 

Ярошівський Бренд - це Згуртованість помножена на Енергійність, Творчий запал і неймовірну Любов до Рідного села. 

 

 Староста  сіл Пироги, Яроші

Тамара  Кір'ян

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень