A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З 23 вересня по всій території України впроваджується «жовтий» рівень епідемічної небезпеки COVID-19

Дата: 22.09.2021 11:12
Кількість переглядів: 330

На засіданні Державної комісії ТЕБ та НС, що відбулось 21 вересня, під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, ухвалено рішення про впровадження «жовтого» рівня епідемічної небезпеки по всій території України з 00 годин 00 хвилин 23 вересня 2021 року.

Рішення прийнято у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в країні: за останній тиждень кількість підтверджених нових випадків захворювання на COVID-19 зросла на 68%, а госпіталізацій — на 51%.

«Обмеження «жовтої» та «червоної» зон не поширюватимуться на ті заклади, де персонал та відвідувачі вакциновані, мають негативний тест або підтвердження нещодавно перенесеної хвороби. Це той метод, який на сьогодні успішно використовує низка європейських і світових країн для того, щоб уберегти людей і водночас не зупиняти економічну активність країни», — зазначив Прем’єр-міністр.

За рішенням державної комісії ТЕБ та НС головам обласних державних адміністрацій доручено вжити заходів для забезпечення організації вакцинації вчителів та працівників закладів освіти за допомогою виїзних мобільних бригад.

Нагадаємо, що вакцинація – єдиний шлях запобігти тяжкому перебігу захворювання на COVID-19. В Полтавській області наразі працюють Центри та пункти вакцинації, які мають усі наявні вакцини.

Вичерпна інформація щодо організації вакцинації в області за посиланням: https://www.adm-pl.gov.ua/news/use-shcho-potribno-znati-pro-vakcinaciyu-...

 

За матеріалами Полтавської ОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень