A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Всеукраїнський день бібліотек відзначили у Глобинській громаді

Дата: 30.09.2021 14:32
Кількість переглядів: 717

30 вересня  - свято всіх, хто любить бібліотеки, адже в цей день відзначається Всеукраїнський день бібліотек! Бібліотека - місце, де сходяться минуле з теперішнім та майбутнім. Бібліотеки не лише творять «пам'ять» людства, нації, держави, спільнот, людей - бібліотеки творять майбутнє успішних незалежних людей, спільнот, держави, нації, людства!

Тож цього дня у центральній міській бібліотеці, що знаходиться у приміщенні міського будинку культури, зібралися ті, хто серцем і душею віддані своїй справі – бібліотекарі Глобинської громади. Ці люди вже упродовж багатьох років зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань – книгу. А сьогодні у них спільне свято, яке вони святкують разом, дружньою родиною.

Свої вітання та щирі побажання висловили бібліотекарям секретар міської ради Олександр Феденко, заступник міського голови Інна Авраменко та начальник відділу культури, спорту, сім’ї та молоді Сергій Кулик. Вони дякували цим талановитим, досвідченим, кваліфікованим спеціалістам, які зібралися цього дня у святковому залі, за їхню відданість бібліотечній справі і любов до книги. Адже незважаючи на невеликі зарплати, на високі вимоги та значну відповідальність більшість із бібліотечних працівників громади чи не все життя віддали улюбленій справі, і дотепер завжди радо і привітно зустрічають своїх читачів. Поважні гості бажали, щоб праця бібліотекарів – праця хранителів народної мудрості – завжди користувалась повагою у суспільстві та була гідно оцінена державою, зичили  усім міцного здоров’я, енергії, креативних ідей та бережливих читачів.

Музичні вітання бібліотекарям громади дарували Олександр Поповичук та Станіслав Бровко. Щирі, радісні емоції учасників заходу створювали особливу атмосферу свята. Атмосферу душевного спокою і, в той же час, натхнення творити щось прекрасне, пізнавати нові грані, силу і красу слова.

Честь і хвала, всім бібліотекарям, за працю, за подвижництво, за відкритість до людей, за мудрість та відданість справі!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень